Hverdagsnutella


1 mellem/ca. 100 g. moden avocado 3 spsk./30 g. ristede hasselnødder 4 stk./40-45 g. dadler 2-3 tsk mørk kakaopulver (evt. bagekakao) 20 g mørk chokolade 70 % 3 spsk vand nip salt Fremgangsmåde: Find gerne din minihakker eller foodprocessor. Minihakker er god til denne portionsstørrelse. Lav evt. dobbelt op i foodprocessor. Bliver nok lidt mere grov, hvis du bruger stavblender. Rist hasselnødder i ovnen på 185 grader i ca. 10-12 min. Kør hasselnødder til en fin konsistens i hakkeren. tilsæt mørk chokolade og kør igen. Derefter tilsættes resten: dadler, vand, moden avocado, kakaopulver og et nip salt. Kør til en smooth konsistens. smag evt. til med lidt ekstra kakao og juster konsistensen med vand efter ønske. TIP: Perfekt på bananpandekager, på brøddet, til frugt, en skefuld på toppen af havregrøden eller skyrmorgenmaden osv. osv. TIP: Smagsvarianter kan fx være at tilsætte lidt kaffe eller hvad med lidt fintrevet appelsinskal.... Næringsindhold pr. 100 g.: 237 kcal, 3,4 g. protein, 21 g. kulhydrat, 16 g. fedt

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon