Fisk m. bønnefritter og dip


1 person

150 g laks 1 tsk basilikum pesto 1 tsk pinjekerner (kan undlades) 500 g grønne bønner (frosne) timian, lidt chili, salt og peber, 1 tsk. olivenolie Dressing: 100 g skyr, 0,2% 1 tsk basilikum pesto salt, peber lidt revet citronskal (kan undlades men giver en god smag) (kan med fordel tilføres hakket purløg og persille) 1 skive groft brød til a 50 g. Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200 g. varmluft. Hæld bønnerne ud på en bradebande og kom 1 tsk. olivenolie, salt, peber, timian og chili over. Vend det hele godt rundt. Spred det godt ud i bradepanden. Sæt i ovnen i 30-40 min. til nogle har fået lidt farve, men hvor de stadig er bløde og ikke helt tørret ud. laksen lægges i et lille fad eller bradepande m. skindsiden nedad. drys godt med salt og smør herefter pesto ud over og drys med pinjekernerne. Når der ca. er 12 min. tilbage af bønnetiden, sættes laksen i ovnen og skru ned på 180 grader. bønner og laks spises med godt fuldkornsbrød til. TIP: Lav gerne en hel lakseside, så er der til rester. En lakseside er også flot at sætte på bordet til gæster, hvor man selv kan række til Næringsindhold pr. person: 691 kcal, 56 g. protein, 57 g. kulhydrat, 29 g. fedt.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon