Mysli m. rugbrød og havregryn


170 g. rugbrød (brug gerne noget af dit lidt tørre rugbrød) 140 g grovvalsede havregryn 80 g. Hasselnødder/mandler 90 g rosiner (eller anden tørret frugt) knivspids salt 2,5 spsk brun farin 1/2 spsk kanel (kan undlades) evt. revet citronskal eller appelsinskal (eller kanel/kardemomme/mørk kakao) Fremgangsmåde: Hak rugbrødet i små stykker. Hak nødderne groft. Mix det med havregryn, brun farin, salt og kanel i en skål og bred det herefter ud på en bradepande med bagepapir. Bages i en 175 grader varm ovn i ca. 15-20 min. (skal være ristet men ikke brændt) Når myslien lige kommer ud af ovnen, mixes tørret frugt skåret i mindre tern, godt rundt i mysliblandingen i bradepanden. Det hele afkøles og kommes herefter i en tætlukkende bøtte. Super god på yoghurt, skyr, på koldskålen e.l Næringsindhold pr. 100. g.: 345 kcal, 9,4 g. protein, 57 g. kulhydrat, 8,8 g. fedt. TIP: Prøv en variant med tranebær og tørret appelsinskal.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon