Salat m. blomkål, ost og friske figner


100 g spinat 2 stk figner, friske (brug evt. anden frugt i sæson) 200-300 g blomkål Evt. friske krydderurter som basilikum/citronmelisse, kørvel, brøndkarse, mynte e.l. Dressing: 1-2 tsk. valnøddeolie eller olivenolie ekstra jomfru 2 spsk frugteddike (fx. brombær, eller prøv figen-dadel salateddike) salt, peber, 15 g valnødder (evt. lige ristede på en tør pande og) 30 g blåskimmelost (kan undlades eller evt erstattes af vesterhavsost, primadonna eller måske bare lidt feta). Skyl spinaten, skyl blomkål og del i små buketter og skær fignerne i små både. Kom det hele på et fad I nævnte rækkefølge. Smuldr blåskimmelost ud over. Top gerne med krydderurter. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber (evt. lidt citronsaft). Dryp det over salaten og drys med valnødder. Næringsindhold: 241kcal, 8,3 g. protein, 21 g. kulhydrat, 15 g. fedt.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon