LOVE THE PROCESS

LOVE THE PROCESS - AND ACHIEVE YOUR GOALS!!!

Har du et mål du rigtig gerne vil opnå, men fordi det er et mål, som tager noget tid at opnå som fx et vægttab - eller inden for sportens verden kunne du måske have et mål om at gennemføre en triathlon til næste sommer, så kan det faktisk være utrolig svært at holde motivtionen i hverdagen. Målet er jo først opnået om laaannng tid, og succesoplevelsen over at nå målet, får du kun en gang :-) (hvis du når det selvfølgelig).

Derfor er det rigtig smart at ændre strategi og dele dit mål op. Fx hvis det er et vægttab, så istedet for at fokusere på et tal på badevægten ud i fremtiden, så lav små adfærdsændringer/små enkelte nye vaner, som du kan fokusere på i din dagligdag.

Så hvis du har besluttet dig for måske 1-2 ting, som du i ugens løb vil ændre på og opnå - og vi snakker små-vanemål som at spise en portion til aftensmad eller måske drikke 2 l vand om dagen eller hvad der kunne være din udfordring (og her skal du så også lige have tænkt situationen igennem, hvordan dette skal foregå i løbet af dagen).

Så bliver dit større og mere overordnede mål mere håndgribligt i hverdagen, og du vil med disse opnå flere succeser, som kan spæde til en fortsat motivation - Ellers kan det ende med, at du udskyder dit mål hele tiden, og siger "fra på mandag af... så..", og du når aldrig dit mål og får den succes, som du har fortjent.

Vi mennesker lever og nærer os gennem succesoplevelser - så giv dig selv de bedste forudsætninger og elsk processen på vej til målet, nyd succeserne og lær af de små fejl (for ja de vil komme) og fortsæt løbende med nye små mål, når du mestrer de første vaner/tiltag.

Kom i gang - opnå dine mål ;-)

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon