Avocado-chokolade trøfler

MUMS - Lækre chokolade-trøfler med intens smag. Dine gæster/familie/kollegaer vil elske avocadoens bløde indslag til opskriften, men de vil ikke kunne smage den ;-)

Ingredienser (ca. 15 stk.)

1 lille avocado uden sten 100 g mørk Chokolade, 70% 2 spsk kakaopulver, ægte 1 spsk honning 1-2 spsk. varmt vand (appelsinsaft + skal el. stærk kaffe el. gran maniur) lille drys salt Find din stavblender eller minihakker (eller en meget hurtig hånd, som kan mose det hele sammen uden klumper ;-) Start med at stavblende avocado, honning, vand, kakao og salt sammen. Smelt den mørke chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Stavblend igen. Stil på køl i ca. 20 min. så du kan rulle små chokoladetrøfler af massen, den vil oftest blive for hård, hvis du lader den stå flere timer. Tril dem evt. i mørk kakao som på billedet eller prøv med hakket chokolade, frysetørret brombærstøv, lakridspulver, kokos, hakkede nødder e.l. TIP: Disse trøfler har en intens smag af lækker mørk chokolade, men de smager også sindsyg godt med en ekstra tilsat smag. Prøv evt. revet appelsinskal og appelsinsaft, stærk kaffe, lidt alkohol som Gran marnier, lidt romessens, kanel eller prøv lidt knas i form af hakkede brændte/saltede mandler. Næringsindhold pr. stk: 58 kcal, 1 g. protein, 4,5 g. kulhydrat, 3,8 g. fedt.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon