Hjemmelavet karrysalat

Altid i hit på julefrokostbordet. Kan bruges til den klassiske sild men også bare som pålæg i sig selv.

Ingredienser (ca. 8 pers.)

2 dl skyr 1 spsk mayonnaise (fx. Hellmann's) 1 lille Æble 5 stk syltede drueagurker 2 hårdkogte Æg 2 spsk små kapers (kan undlades) 1,5 tsk kvali karrypulver (den du bedst kan lide) 1 tsk gurkemeje Salt og peber Bland skyr, mayo og krydderierne sammen. hak de resterende ingredienser i små tern og mix godt. Smag til med salt og peber. Næringsindhold pr./100g: 91 kcal, 7g. protein, 6,4g. kulhydrat, 4,3g. fedt. TIP: Frisk og smagfuld karrysalat, god til den marinerede sild eller bare som salatpålæg på brød. TIP: Tilsæt evt. lidt finthakket rødløg/skalotteløg til karrysalaten. Mængden af karry der tilsættes kan variere efter smag, men også efter hvilken karry du har. Husk den tager lidt ekstra smag ved at stå lidt på køl inden servering.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Eat To Perform

Fiilsvej 7

7500 Holstebro

info@eattoperform.dk

LOUISE LJUNGBERG

KOST- OG LIVSSTILS COACH 

Mobil: 61 33 39 31

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon