Brændte mandler - i mikrobølgeovnen

Så nemt at du bare må prøve at lave disse brændte mandler. Tilsæt den smag du kan lide fx kanel, lakrids, ingefær.....

Ingredienser:

100 g mandler 1½ spsk sukker 1,5 spsk vand 0,5 tsk kanel, stødt (kan undlades) Tænd ovnen på 185 grader alm. ovn. Kom mandler på en bradepande og rist dem 10 min. i ovnen. Lad dem køle lidt af. Kom mandler, sukker, kanel og vand i en skål, som kan tåle mikrobølgeovn og brand varm sukker (fx. glasskål, dyb tallerken e.l.) mix det godt rundt. Stild skålen i mikrobølgeovnen i først 2 min. på høj effekt. rør godt rundt og giv dem 1 min. Rør rundt og herefter 20 sek. af gangen, indtil de er færdige. Hæld ud på bagepapir og afkøl. Opbevares i tætsluttende bøtte/glas. TIP: i stedet for kanel kan du prøve med andre smagsgivere, fx. lakridspulver, vaniljepulver, ingefær, nip salt, eller bare ganske alm.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon