Workshop med HTK Triathleter

Torsdag i uge 9 stod den på Eat to Perform Køkken Workshop, hvor triathleter blev sendt i køkkenet sammen for at lave en ordentlig fyldig buffet (ok jeg har svært ved at begrænse mig ;-) - Men en god måde vi lærer på, er at få fingene i, og så er det jo bare super hyggeligt at lave mad sammen med sine klubkammerater..... I næste indlæg kommer der et par af opskrifterne, som vi brugte den aften. Stay tuned......

.

Ingredienserne står klar til de skarpe triathleter - nu skal der kokkereres :-)

Samarbejdet er i top

Det skarpe desserthold

Overskudsholdet - her der og alle vegne.

Måske er det ikke kagerullen, der bruges oftest - Men det gik godt :-)

Noget af buffeten

Gribbene - eller hvad man nu kan kalde os....

Mæt. Og nu tid til lidt lyttetid.

Et par slides fra oplægget - vigtige emner ift. triathleter og andre udholdenheds-sport.

Glykogendepoter - hvorfor, hvor meget, hvornår?????

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon