Cremet spinat

Så er der lækker cremet spinat på menuen. Lækker til laks eller anden fisk. Skipperskræk vil være såååå misundelig :-)

.

Ingredienser (2 pers.):

450 g spinat, hakket eller helbladet (frost)

100 g philadelphia, naturel, light

1/4 tsk. muskatnød - fintrevet eller stødt

1 spsk. citronsaft

fintrevet citronskal fra 1/4 citron (øko)

½ tsk. hvidløgssmør eller 1 fed hvidløg, presset

½-1 tsk. salt + lidt friskkværnet peber

Kom frossen spinat i en gryde og tø det op over middelvarme. Rør lidt rundt undervejs og tilsæt salt, peber, muskat og evt. lidt revet citronskal (eller et andet smagspræg du lige har lyst til) Når stort set det meste af væden er fordampet, så tilsættes philadelphia light og hvidløgssmør. Rør det godt sammen og varm det igennem ved lav/middelvarme - smag til (evt. også med citronsaft). Server fx. til fisk, kylling, hamburgerryg eller der hvor cremethed passer ind ;-) TIP: Lidt friske krydderurter eller finthakket hvidløg kunne også være nogle gode smagsvarianter. Jeg har også afprøvet at tilsætte 1 spsk. Buko pikant (grøn) super godt. Næringsindhold pr. person: 135 kcal, 8,5 g. protein, 5,4 g. kulhydrat, 7,6 g fedt.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon