Kartoffelsalat - sommer på vej

Kold kartoffelsalat så kommer man altså til at tænke på grill og sommer på terrassen. Brug gerne de lækre nye kartofler når du får muligheden.

.

INGREDIENSER (2-3 pers)

700 g. kogte kartofler

2,5 dl skyr, 0,2-2%

½-1 dl. hakket purløg

1 spsk. mayonnaise

1 tsk. dijonsennep

½ tsk. karrypulver (kan undlade)

1/4-½ tsk. salt + friskkværnet peber

1 spsk. æbleeddike (eller hvidvinseddike)

evt. 1 tsk. honning/sukker e.l. (smag efter)

Mix dressingen i en stor skål og smag til med salt og peber. Vend kolde kogte kartofler skåret i mundrette stykker i. Server med grønt og evt. kød til TIP: Tilsæt grøntsager til salaten. fx små rå blomkålsbuketter, ærter, kogte kolde grønne bønner, sukkerærter, asparges (rå eller dampede), e.l. i Du kan også sagtens tilsætte skinke/kyllingetern til salaten.

Næringsindhold pr. person (2 pers.): 425 kcal, 20 g. protein, 67 g. kulhydrat, 6 g. fedt.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Eat To Perform

Fiilsvej 7

7500 Holstebro

info@eattoperform.dk

LOUISE LJUNGBERG

KOST- OG LIVSSTILS COACH 

Mobil: 61 33 39 31

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon