Popkorn med smag

Lidt til snackeren som findes i de fleste af os. Det jeg godt kan lide ved dem her er, at man får mange at hapse af for få kalorier. Og det er nu meget godt en gang imellem :-)

Velbekomme.

.

INGREDIENSER:

30 g popmajs (fx fra Urtekram)

Drys kanel

drys salt (smag dig frem - lidt af gangen)

1 lille tsk. lys sirup (mørk sirup eller fx ahornsirup kan også sagtens bruges)

Drys tørret rosmarin (kan undlades)

.

FREMGANGSMÅDE:

Varm en gryde op på kogepladen til middelvarme (dejligt hvis den har glaslåg).

Kom Majsene op i gryden (Behøves ikke fedtstof), og kom låget på. Vent nu bare på at majsene begynder at poppe. Ryst gryden ind imellem så majsene får jævn varme, og der ikke er nogle, som brænder på. Hold lidt øje med dem undervejs, og skru evt. ned hvis du opdager, at du har fået sat blusset for højt.

Når majsene er poppede, hældes de op i en skål og nu kommes sirup, salt, kanel og rosmarin på mens de er varme. Vend dem godt rundt med en gaffel, så det hele bliver godt fordelt.

Næringsindhold pr. person: 136 kcal, 3 g. protein, 25 g. kulhydrat, 1,5 g. fedt.

TIP: prøv også en salt + chokolade version, hvor du vender de poppede popkorn med salt og lidt finthakket chokolade (5-10 g.)

TIP: kan spises både varme og kolde.

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon