Kold kartoffelsalat med den ultimative grønne dressing

Sommer kalder nærmest på kold kartoffelsalat. Med nye kartofler og NU med den ULTIMATIVE grønne dressing (også kaldet grønne dip hos mig). Denne kartoffelsalat er en mere kalorielet udgave af de klassiske, men dressingen gør, at man ikke vil mangle noget.

.

.

Ingredienser:

300 g. grøn dip/dressing (se opskrift her)

750 g. nye kartofler

10 asparges (kan erstattes af nybælgede ærter eller ærter optøede fra frost)

.

Kog de nye kartofler al dente i saltet vand. Dvs. lad nu være med at udkoge dem til mos ;-) (husk nye kartofler ikke skal koge så lang tid som gamle kartofler).

afkøl og skær dem i mundrette stykker.

Skyl de grønne asparges og bræk det nederste af. Asparges brækker selv, der hvor den er frisk til, hvis du bare holde i bunden og ca. midt på aspargsen.

Skær asparges i små små fine stykker og vend nu kartoffelstykkerne, asparges og dressingen godt sammen.

.

Denne kartoffelsalat er simpelthen så lækker til grillmaden, og er samtidig så nem at have til at stå klar i køleskabet.

Næringsindhold pr. person (ca. 350 g.): 252 kcal, 11 g. protein, 37 g. kulhydrat, 6,5 g. fedt.

TIP: Asparges kan erstattes af nybælgede ærter eller bare let blancheret ærter fra frost. Du kan også sagtens køre det grønne tema helt igennem og bruge både asparges og ærter ;-)

NYESTE INDLÆG
ARKIV
FOLLOW ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon